en-USnl-NL
en-USnl-NL
Search

Projects

 

 

De coöperatie MegaMix is een landelijk dekkend netwerk van MegaMix dealers. MegaMix levert overal in Nederland een direct te verwerken kwaliteitsmortel, zoals metselmortels, doorstrijkmortels, antismetmortels, voegmortels, vloermortels en vulmortels. Naast de 2-kamersilo’s levert MegaMix ook mortel in 1-kamer silo’s (30 ton) en de kleinere minisilo’s (2 ton).

MegaMix Assen, eigenaar van 220 silo’s, zocht een systeem waarmee het silopark beter kan worden beheerd. Het systeem moest inzicht verschaffen in de actuele inhoud van de silo’s, de geografische posities van de silo’s en eventuele storingen aan de silo.

Het voor MegaMix ontwikkelde systeem heeft de naam Silo Control System gekregen.

Op een simpele en goedkope wijze wordt de actuele inhoud van een silo bepaald. Middels GPS wordt de positie bepaald en middels eenvoudige digitale contacten kan op afstand worden bepaald of er storingen zijn op vitale onderdelen van de silo.

 

 

Door actuele informatie over de inhoud van silo’s wordt het mogelijk om de vrachtauto’s die de silo’s wisselen efficiënt in te zetten. De werkwijze bij MegaMix Assen is veranderd van reactief (wachten op een telefoontje van de klant) naar proactief (constateren dat er iets van de hand is nog voordat de klant dit ziet).

 

 

 

Neem contact op

 

 

What is ShoreTension?

 

Together with the Port Authority of Rotterdam the K.R.V.E. developed the ShoreTension® system. A tensioning system for the maritime industry which delivers permanent tension without the need of constant external energy. The ShoreTension is a flexible stand-alone mooring system, based on a permanent tension of shore mooring lines without the need of external energy. It reduces the movements of a moored vessel caused by strong wind, current or passing vessels.

Control valves ensure that the tension of the shore mooring line does not exceed the Safe Working Load of the vessel’s ropes and bollards.

Every ShoreTension has its own wireless controller that works on solar energy. This enables the captain of the ship, the terminal operator and other parties to remotely monitor the tension on the mooring lines in real-time. Through SMS, all parties involved can be automatically notified if the safe working load (SWL) of a mooring line approaches the pre-established limits and additional measures are required. In this way, the pre-alert system helps you to keep control on your mooring lines and the vessel. The settings of the control unit can be remotely adjusted.

Other information available through the wireless control unit relates to the pressure of the ShoreTension, the tension in the mooring line, the battery power and the displacement of the rod of the ShoreTension. The electronic wireless system also logs a complete data history.

 

 

The remote monitoring system for the Shore Tension is develop by 101Solutions.

 

Neem contact op

 

 

 

Het Europees Massagoed- Overslagbedrijf (EMO) B.V. is de grootste droge bulk terminal in Europa en is sinds 1973 gevestigd in Rotterdam. EMO is gespecialiseerd in de overslag en opslag van ijzererts en kolen vanuit de hele wereld.

Emo zocht een volgsysteem voor de shovels waarbij van iedere shovel die op het terrein werkzaam is, op ieder moment vastgesteld moet kunnen worden bij welke hoop kolen of ijzererts de shovel werkzaam is. De actuele positie moest binnen enkele seconden en met hoge geografische nauwkeurigheid worden weergegeven.

Op deze wijze kan snel worden vastgesteld of een shovel de juiste partij goederen aan het verplaatsen is. Het doel is het verminderen van faalkosten.

 

 

Hieronder een voorbeeld van een schermprint waarop de bewegingen van een shovel nauwkeurig worden weergegeven.

 

 

 

Neem contact op

 

 

Met Oil Support Nederland werkt u samen met een onafhankelijke service verlenende partner die alle kennis in huis heeft als het gaat om oliehoudende machinetechniek. Oil Support Nederland verzorgt o.a. precisie onderhoud en vergaande optimalisatie van machinesmering. Oil Support Nederland kijkt kritisch naar de conditie van uw machinepark. Waar kunt u optimaliseren? Met welk onderhoudsplan kunt u de conditie het beste op peil houden? Preventie is het sleutelwoord om uitval en stilstand van uw machines te voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen en dat kan met permanent inzicht in de gezondheid van uw aandrijving. Dit geldt vooral voor uw machinepark. Een vroegtijdige waarschuwing kan een kostbare aandrijving sparen en helpt uitval direct voorkomen

Oil Support Nederland doet een grondige voorinspectie en geeft u met haar monitoringsysteem inzicht in de conditie van uw machinepark door middel van sensoren en telemetrie.

Hieronder ziet u een voorbeeld van het remote monitoring systeem

 

 

 

 

 

Neem contact op

 

 

De Aplus energiemeter van Camille Bauer is een energiemeter die naast elektrische energie kan worden uitgebreid met relais voor de bewaking van analoge uitgangen en digitale in- en uitgangen.

Deze energiemeter kan op afstand worden gemonitord. Hiervoor maken we gebruik van de Modbus/RTU optie.

De meetwaarden worden gepresenteerd via een web applicatie. Deze zijn ook via uw smartphone op te vragen.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een web applicatie van een klant met een 5-tal APlus energiemeters. Deze zijn ingebouwd in een koffer en worden gebruikt voor metingen op wisselende geografische locaties.

U kunt zelf de indeling van het dashboard instellen, zoals het aantal grafieken en de variabelen die in de grafieken moeten worden gepresenteerd. Daarnaast kunt u alarm condities instellen en heeft het systeem uitgebreide rapportage mogelijkheden.

 

 

 

Neem contact op

 

 

Patsports is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van professionele producten voor de recreatieve zakelijke markt.

Patsports is in 2003 als eerste in Nederland begonnen met de verhuur van trampoline-installaties met "Automatisch heftafelsysteem” aan recreatieparken.

Met dit systeem wordt het mogelijk om geld te vragen om te mogen springen : (bijv. 1 euro voor 7 minuten springen). Nadat er betaald is gaat de heftafel naar beneden zodat het spring gedeelte van de trampoline vrij komt te hangen en de trampoline gebruikt kan worden.

Zowel de werking van het heftakelsysteem als de financiële inkomsten uit het springen worden door ons op afstand gemonitord. Dagelijks worden de inkomsten opgevraagd. Eventuele storingen aan het springtakelsysteem worden direct doorgegeven.

 

Neem contact op

 

 

 

De LTM 11200-9.1 is de sterkste telescoop kraan die op de markt beschikbaar is en heeft de langste telescoop arm ter wereld. De acht-delige arm wordt volledig automatisch uitgeschoven tot de gewenste lengte.

Voor het meten van de windsnelheid en wind richting is een weerstation in de top van de kraan geïnstalleerd. Bij een te hoge windsnelheid worden de werkzaamheden gestaakt

Gegevens van het weerstation zijn realtime op de grond via een smartphone op te vragen. Gegevens blijven bewaard zodat achteraf kan worden beoordeeld of de werkzaamheden terecht zijn voortgezet (danwel terecht zijn gestaakt).

Hieronder ziet u een voorbeeld van het remote monitoring systeem voor Ter Linden.

 

 

Neem contact op

 

 

 

De “ligbedwieder solar” is ontwikkeld door Plantsystems Europe en is een zelfrijdende ligwieder die wordt voortgedreven door de energie, die door zonnepanelen wordt verzameld.

Deze ligwieder, voorzien van diverse sensoren, wordt aangestuurd door een Siemens S7. Deze Siemens S7 wordt door het remote monitoring systeem uitgelezen zodat de prestaties van de ligwieder op afstand kunnen worden gemonitord.

Wilt u weten hoe de ligwieder werkt? Bekijk dan de onderstaande video.

 

 

Hieronder ziet u een voorbeeld van het remote monitoring systeem voor Plantsystems europe.

 

 

Neem contact op

 

 

 

Vrijopnaam vindt dat iedereen in Nederland de mogelijkheid moet hebben om zelf zonne-energie op te wekken.

De zonneparken van Vrijopnaam vind je in heel Nederland!

Op verschillende plaatsen in Nederland heeft Vrijopnaam zonneparken beschikbaar. Op plaatsen waar niemand er last van heeft. De Panelenopnaam in die parken zijn voor jou beschikbaar om je eigen zonne-energie mee op te wekken. En met ieder paneel dat je koopt wordt Nederland een stukje groener: onze coöperatie legt voor ieder verkocht paneel ergens anders in Nederland een nieuwe neer. Paneel voor paneel.

De energieopbrengst van een park wordt gemeten middels de energiemeter Countis E33 van Socomec. De informatie van de Countis E33 wordt door het remote monitoring systeem uitgelezen en draadloos doorgegeven. Deze informatie is beschikbaar via een webapplicatie. Het remote monitoringsysteem is door 101 Solutions geleverde.

Hieronder ziet u een voorbeeld zoals Vrijopnaam de opbrengst kan monitoren.

 

 

Neem contact op

 

 

Zengo concentreert zich op het aanbieden van unieke drank-systemen voor exploitanten van voedseldiensten in heel Europa, wat zorgt voor bedieningsgemak en klanttevredenheid.

 

Het portfolio van Zengo omvat een breed scala aan onderscheidende concepten, drinksystemen en smaken. Elk concept heeft zijn eigen unieke kenmerken om succesvol te zijn in een of meerdere segmenten van de diverse foodservice-markt.

 

De door Zengo aangeboden dispensers worden gemonitord om de kwaliteit van de dranken te kunnen waarborgen. Hierbij worden op verschillende punten de temperaturen gemonitord, evenals het functioneren van de fan.

 

Wilt u meer weten van de oplossingen die wij kunnen bieden?

 

Neem contact op